Ένα τρομακτικό βίντεο κάνει από τη Δευτέρα το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας εφιάλτες σε όσους εμφανίζονται αρκετά θαρραλέοι ώστε να το παρακολουθήσουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ένα φίδι φαίνεται να κατάφερε να μπει στο σώμα μιας γυναίκας από τη Ρωσία, η οποία κατέφυγε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, το βίντεο μέσα από την επέμβαση είναι αυτό που έγινε viral.

Στο βίντεο φαίνεται οι γιατροί να προσπαθούν να αφαιρέσουν το φίδι περίπου 120 εκατοστών από το στόμα της γυναίκας, η οποία βρισκόταν υπό την επίδραση της αναισθησίας και δεν είδε μπροστά στα μάτια της το τρομακτικό σκηνικό. Ωστόσο, δεν είχε την ίδια τύχη η νοσηλεύτρια που βρέθηκε στο χειρουργείο και όπως φαίνεται πήρε την τρομάρα της ζωής της.

Η επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Νταγκεστάν της Ρωσίας, μαγνητοσκοπήθηκε. Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται ΜΜΕ της Ρωσίας, όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα αποφάσισε να ξαποστάσει για λίγο κάτω από ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού της, στο χωρίο Λεβάσι. Λίγο αργότερα ξύπνησε με πόνους, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει και η οικογένειά της την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί ετοιμάστηκαν για χειρουργείο, αφού γρήγορα διαπίστωσαν πως κάτι εμπόδιζε την αναπνοή της. Στο βίντεο ακούγεται ο γιατρός να λέει: «Ας δούμε τι είναι αυτό λοιπόν» και η νοσοκόμα άρχισε να τραβάει το περίεργο αντικείμενο. Μόλις διαπίστωσε πως το επρόκειτο για φίδι, η νοσοκόμα αναπήδησε έντρομη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ώρα που την πήρε ο ύπνος στην αυλή του σπιτιού της, το φίδι βρήκε πιθανότατα την ευκαιρία να εισχωρήσει στο στόμα της. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι γηραιότεροι κάτοικοι του χωριού συμβουλεύουν τους νεότερους να μην κοιμούνται στην ύπαιθρο, καθώς φαίνεται πως το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ είναι σπάνιο, δεν ήταν το πρώτο.

Δείτε το δημοσίευμα της Daily Mail