Άγιο είχε ένας οδηγός στη Ρωσία, όταν το φορτηγό που οδηγούσε έπεσε από ύψος, αναποδογύρισε και τυλίχτηκε στις φλόγες. Συγκεκριμένα, σε εργοστάσιο εξόρυξης και επεξεργασίας μεταλλεύματος ένα φορτηγό 200 τόνων, έπεσε από ύψος 24 μέτρων με το όχημα να τυλίγεται στις φλόγες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσπάθησε τελευταία στιγμή να το «σώσει», χωρίς αποτέλεσμα. Ο άνδρας κατάφερε να βγει από το όχημα και να σωθεί λαμβάνοντας τις πρώτες βοήθειες. Το σοκαριστικό ατύχημα συνέβη στις 18 Νοεμβρίου στην περιοχή Sverdlovsk της Ρωσίας.

Συγκλονιστικές ανατροπές με φορτηγά

Η αλήθεια είναι ότι τα ατυχήματα με φορτηγά βλέπουν συχνά το φως της δημοσιότητας, καθώς οι ανατροπές είναι συχνές και εντυπωσιακές… Δείτε κάποια τρομακτικά ατυχήματα με φορτηγά.

Προσπάθησε να παρκάρει την Porsche του αλλά απέτυχε

Viral έγινε η προσπάθεια ενός οδηγού να…παρκάρει την Porsche του, όταν κατέληξε να τρακάρει ένα σταθμευμένο SUV. Και σα να μην έφτανε αυτό, συνέχισε καταλήγοντας να πέφτει από το ύψωμα στο οποίο ήταν το πάρκινγκ, πάνω σε ακόμα ένα αυτοκίνητο, καταλήγοντας στο δρόμο που βρισκόταν από κάτω. Το συμβάν καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στην παραθαλάσσια πόλη Essex του Manningtree.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις