Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα ασανσέρ, με πρωταγωνιστή έναν παππού που…πλάκωσε στο ξύλο έναν νεαρό. Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός μπήκε στο ασανσέρ που ήδη υπήρχαν τρία άτομα, τα οποία του εξήγησαν πως τα περιοριστικά μέτρα δεν επιτρέπουν τέσσερα στο χώρο. Ο νεαρός δεν φαίνεται να…επηρεάστηκε, και μπήκε κανονικά στο ασανσέρ. Μάλιστα, λίγο μετά ξεκίνησε να βήχει προκλητικά στο πρόσωπο ενός άνδρα και μίας γυναίκας που βρισκόντουσαν εκεί.

Μόλις η πόρτα του ασανσέρ ανοίγει ξανά, ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας αρπάζει τον νεαρό, τον στριμώχνει σε μια γωνία στο ασανσέρ και αρχίζει να τον…πλακώνει στο ξύλο, ενώ στη συνέχεια τον τραβά έξω σέρνοντάς τον.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Πόσα άτομα επιτρέπονται στο ασανσέρ

Τον αριθμό των ατόμων που επιτρέπονται μέσα στα ασανσέρ καθορίζει η απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ.: 80588/14.12.2020 για τα μέτρα που ισχύουν έως τις 7 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με αυτή, αν η χρήση ανελκυστήρων θεωρηθεί αναγκαία, η πληρότητα σε σχέση με το επιτρεπόμενο όριο δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το 10% της χωρητικότητας αυτών. Σε περίπτωση ύπαρξης κυλιόμενων κλιμάκων (κυλιόμενες σκάλες), δεν επιτρέπεται η χρήση ανελκυστήρα παρά μόνο σε άτομα με αναπηρία, σε ηλικιωμένους ή για σκοπούς τροφοδοσίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις