Τη δεινότητά του στο σκι είχε την ευκαιρία να αποδείξει ο πρεσβευτής της Νορβηγίας στη χώρα μας, Φρούντε Όβερλαντ Άντερσεν (Frode Overland Andersen), εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητές του. Έχοντας εφοδιαστεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα πέδιλα, ο Νορβηγός πρέσβης έκανε σκι στη Φιλοθέη κατεβαίνοντας τον χιονισμένο λόφο της.

«Η πρόκληση έγινε αποδεκτή! Κατάβαση με σκι από τον λόφο της Φιλοθέης, γράφει στον λογαριασμό του στο Twitter», παραθέτοντας για τους δύσπιστους και αντίστοιχο οπτικό υλικό.


«Το χιόνι στην Αθήνα δεν είναι πρόβλημα. Η συνάδελφός μου Μαρίτ καθώς φτάνει στη νορβηγική πρεσβεία σήμερα το πρωί!», έγραψε αρχικά σε tweet του, δείχνοντας μια γυναίκα να κάνει σκι, πριν ανεβάσει την ανάρτηση με το δικό του βίντεο, στο οποίο φαίνεται να κάνει σκι στο λόφο της Φιλοθέης.

Μπορεί, λοιπόν, τα χιόνια στην Αθήνα – σε τέτοια ένταση – να είναι σπάνιο φαινόμενο, όμως οι Νορβηγοί είναι συνηθισμένοι στο κρύο και στις χαμηλές θερμοκρασίες. Η κακοκαιρία Μήδεια δημιούργησε προβλήματα στις μετακινήσεις πολλών κατοίκων της Αττικής, αλλά σκόρπισε χαμόγελα στους Νορβηγούς που εργάζονται στην πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις