Ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Μαρίνα Πατούλη, με κάποιες αρρυθμίες στην καρδιά, την οδήγησε σήμερα στο νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε αφότου μίλησε για την κρίση στο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη σε πρωινή εκπομπή.

Στο πλευρό της στο νοσοκομείο είναι και ο σύζυγός της, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται». Συγκεκριμένα, ανέφερε: Να πω ότι η Μαρίνα Πατούλη, επειδή μίλησα με τον περιφερειάρχη πριν από 5 λεπτά, είναι πολύ καλά. Είναι στο νοσοκομείο, αλλά είναι κάτι που έχει ήδη ξεπεραστεί.

Είναι στο πλευρό τόσων και τόσων ανθρώπων, δεν θα είναι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη. Στη συγκεκριμένη στιγμή, μιας και με ρωτάς αυτό το συγκεκριμένο πράγμα, είναι δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, ναι. Ήταν δυνατόν να μην είναι;».

Η Μαρίνα Πατούλη ένιωσε μια αδιαθεσία μετά από την συγκινητικά φορτισμένη συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» όπου θέλησε να απαντήσει σε όλες αυτές τις φήμες περί χωρισμού με τον εδώ και 35 χρόνια σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη. Τόνισε μάλιστα, πως δεν θέλει να χωρίσει και πως ελπίζει ότι και ο σύζυγός της θα βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή τους πορεία.

«Με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση»

Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» η Μαρίνα Πατούλη, ανέφερε:

«Πραγματικά με λυπεί πολύ το γεγονός ότι στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί κάποια δημοσιεύματα που μιλούν για τον χωρισμό μου με τον Γιώργο. Αυτό που θέλω εγώ να πω είναι ότι ‘όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση’. Όμως, αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι εγώ ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο. Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και θεωρώ ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος που πάντα μιλάω με ειλικρίνεια στο κοινό και στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν, αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο περιφερειάρχης, ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία».

«Έχουμε διαδραματίσει μία πορεία ζωής 35 ετών. Μία πορεία, στην οποία περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές και χαρές και λύπες και κρίσεις. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό, επειδή θέλω να είμαι αληθινή και αυθεντική, αυτό που θέλω να πω – αν και είμαι πολύ συναισθηματικά και ψυχολογικά φορτισμένη, είναι ότι θα πρέπει εμείς οι γυναίκες να παλεύουμε για την οικογένειά μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Γιατί έχουμε χρέος να τηρήσουμε και να μείνουμε πιστοί στις επιλογές μας, όταν αυτές οι επιλογές είναι επιλογές ζωής» αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη.

Σχετικά με το κατά πόσο την έχουν λυγίσει οι φήμες για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, απαντά: «Η αλήθεια είναι ότι μέσα από την οικογένειά μου είχα μάθει τη βασική αρχή, τα εν οίκω μη εν δήμω, όμως θεωρώ όταν αυτό δεν βρίσκεται σε επίπεδο κουτσομπολιού , θεωρώ ότι έχω ένα χρέος στους ανθρώπους ως σύζυγος Γιώργου μίλησε με τον θαυμασμό μου και για την στήριξή μου στο πρόσωπό του, πραγματικά εκλαμβάνω ως ενδιαφέρον το να μάθει πώς είμαστε. Θεωρώ ότι όλος ο κόσμος είναι συνοδοιπόρος σε μια δύσκολη στιγμή που περνάει ο γάμος μας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις