Λερώθηκαν τα ρούχα σας με μελάνι; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Μια γυναίκα από την Αυστραλία αποκάλυψε ένα απλό τέχνασμα για την αφαίρεση λεκέδων μελανιού από τα ρούχα και τα υφάσματα.

Η Καρολίνα, από το Περθ, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους 600.000 ακολούθους της στο TikTok. Σε αυτό, τη βλέπουμε να χρησιμοποιεί τρία κοινά οικιακά προϊόντα: απολυμαντικό χεριών, μαγειρική σόδα και ξίδι.

Ισχυρίζεται ότι ο «καλύτερος τρόπος» για να αφαιρέσετε το μελάνι είναι να τρίψετε πρώτα το απολυμαντικό χεριών πάνω από τον λεκέ και μετά να τον πλύνετε σε ζεστό νερό, με μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ξίδι στον κύκλο ξεβγάλματος.

Μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που ανέβασε το κόλπο, το βίντεο προβλήθηκε περισσότερες από 29.000 φορές και άφησε τους χρήστες του TikTok έκπληκτους.

Πιστεύεται ότι το αλκοόλ στο απολυμαντικό χεριών αφαιρεί το μελάνι και ο συνδυασμός με τα φυσικά προϊόντα είναι ο καλύτερος. H μαγειρική σόδα και το ξίδι χρησιμοποιούνται συνήθως μαζί για να σκοτώσουν ανεπιθύμητα βακτήρια στα άπλυτα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις