Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με την αγαπημένη του Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε στην εκκλησία για την ανάσταση. Πάντως, ο έμπειρος κίπερ του ΠΑΟΚ «τράβηξε» τα βλέμματα, με την… ειδική λαμπάδα που επέλεξε. Συγκεκριμένα, επέλεξε αυτή του αγαπημένου παιδικού ήρωα Σούπερμαν, έχοντας δίπλα του την σύντροφό του.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πάντως έχει το μυαλό του στην ομάδα του και στον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Φυσικά, αναφέρθηκε και στη δική του απόδοση. «Θα τα δώσουμε όλα στον τελικό για το τρόπαιο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

«Δεν θέλουμε να στείλουμε κανένα μήνυμα. Θέλαμε απλά να πάμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Είμαστε τυχεροί γιατί θα βρεθούμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Φυσικά όταν ο αντίπαλος είναι καλός δίνει μεγαλύτερη αξία και σε εσένα. Είναι ένα παιχνίδι, θα πάμε να τα δώσουμε όλα, να χαρούμε το ματς πάνω από όλα. Γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια δεν το χαιρόμασταν. Πλέον έχουμε αρχίσει και χαιρόμαστε τα ματς, έχουμε αρχίσει και το ζούμε περισσότερο. Είναι ένας τελικός, ας κερδίσει ο καλύτερος», τόνισε αναφορικά με τον ερχόμενο τελικό.

«Εγώ θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε κάθε ματς. Να κάνω καλά την δουλειά μου. Όταν γίνεται αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Μέχρι εκεί, δεν σκέφτομαι κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει περιθώριο να σκεφτείς κάτι παραπάνω. Θέλω να τελειώσει ευχάριστα η σεζόν και να πάμε σπίτια μας πετυχημένοι», είπε σχετικά με τις εμφανίσεις του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις