Ενας αμερικανός αστροναύτης της NASA, ο Σέιν Κίμπροου (Shane Kimborough) ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία από… ψηλά που δείχνει ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι του παραλιακού μετώπου της Αθήνας.

Ο αστροναύτης εντόπισε από το… πιλοτήριό του την έδρα του Ολυμπιακού, το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο Φάληρο, μια ανάσα από τη Μαρίνα της Αθήνας, και ανέβασε το φωτογραφικό στιγμιότυπο στο Twitter

Ο Σέιν Κίμπροου έγραψε τα εξής στο μήνυμά του:

«Beautiful Athens, Greece is under a few clouds today. I can still spot 4 airports in this photo. Can you find them? I also spotted Karaiskakis Stadium near the Athens Marina.»

Δηλαδή: «Η όμορφη Αθήνα στην Ελλάδα βρίσκεται κάτω από λίγα σύννεφα σήμερα. Μπορώ ωστόσο, να εντοπίσω τέσσερα αεροδρόμια σε αυτήν τη φωτογραφία. Μπορείτε να τα βρείτε; Είδα επίσης το Στάδιο Καραϊσκάκης κοντά στη Μαρίνα της Αθήνας.»

Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ του απάντησε αναρτώντας αντίστοιχη φωτογραφία με την τοποθεσία όπου βρίσκεται η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, όπως θα δείτε στο παρακάτω tweet.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις