Επένδυση χρυσάφι έκανε ο Κρίστοφερ Γουίλιαμσον, κάτοικος του Μάντσεστερ στη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα, ο Γουίλιαμσον επένδυσε 20 δολάρια στο κρυπτονόμισμα Rocket Bunny στις 15 Ιούνη, χωρίς να του πήγαινε ο νους ότι το επόμενο πρωί η επένδυσή του θα αξίζει 1,4 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Γουίλιαμσον προσπάθησε να πουλήσει τα κρυπτονομίσματά του, αλλά πλέον δεν είχαν την ίδια αξία όταν επιχείρησε να μεταφέρει τα χρήματα σε ένα διαφορετικό ψηφιακό λογαριασμό.
Έτσι, ο άντρας αποφάσισε να επικοινωνήσει απευθείας με τους εκπρόσωπους στο Coinbase -της δημοφιλούς πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιούσε-για να διευκρινίσει την οικονομική του κατάσταση και το πώς μπορεί να λάβει το ποσό που είχε εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου του.

«Θα χρειαστώ κάποιον να μου εξηγήσει τι στο καλό συμβαίνει και να μου στείλει μια επιταγή. Έχω ένα μέγκα-γιοτ σε σχήμα πιγκουίνου να με περιμένει», έγραψε ο άντρας σε μια ανάρτησή του στο Twitter, ταγκάροντας τόσο το Coinbase όσο και το Rocket Bunny.

Σε ένα email που αργότερα έστειλε στο Coinbase και έστειλε στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 5, ο νέος τρισεκατομμυριούχος διαβεβαίωσε την πλατφόρμα ότι εάν αποφασίσουν να τον πληρώσουν, θα τους προσκαλέσει όλους στο τρομερό γιοτ, που θα το παραγγείλει σε… σχήμα πιγκουίνου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις