Θύματα μιας καλοστημένης φάρσας έπεσαν δεκάδες αντιεμβολιαστές σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης το απόγευμα της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνθρωπος, ο οποίος προσφώνησε τους παρευρισκόμενους ως «Πολεμιστές του Φωτός», δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα τρολ που συνηθίζει να πηγαίνει σε αντίστοιχες εκδηλώσεις προκειμένου να αναδεικνύει με τον τρόπο του τα κενά στις απόψεις τους.

Ο νεαρός «διαδηλωτής» που χώθηκε στο πλήθος των παρευρισκομένων, μπορεί να δυσκολεύτηκε να λάβει τον λόγο επειδή δεν τον γνώριζαν οι διοργανωτές αλλά εν τέλει τον άφησαν να μιλήσει… και ο ίδιος επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου τρολάρισμα που άρχισε με την εξής ατάκα: «Πολεμιστές του φωτός, ακούστε το κάλεσμα μου».

Πρόκειται για ένα νεαρό ο οποίος προσήλθε στον χώρο φορώντας φανέλα του συγκροτήματος MUSE αλλά και…μάσκα. Αρκετοί διαδηλωτές τον καλούσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του να την αφαιρέσει, δίχως αποτέλεσμα.

Η φάρσα του ξεπέρασε κάθε όριο, παρά ταύτα οι διαδηλωτές συνέχιζαν να χειροκροτούν τον ομιλητή.

«Εγώ θα πω κάτι που είπε ο ασκητής Ματθαίος Μπέλαμος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομιλητής. Βέβαια ασκητής Ματθαίος Μπέλαμος, δεν υπήρξε ποτέ. Αυτό που υπάρχει είναι ο Matthew Bellamy, επικεφαλής του συγκροτήματος των Muse του οποίου φορούσε φανέλα ο ομιλητής.

Σε κάποια στιγμή μάταια προσπάθησε να προβληματίσει τους παρευρισκόμενους, θέτοντας το ερώτημα, που δήθεν έβαλε στο παρελθόν ο ασκητής: «Όλοι αυτοί αν αρρωστήσουν που θα πάνε, στην εκκλησία ή στο νοσοκομείο;», με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους,να επιλέγουν την εκκλησία.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα και τερματίζοντας την τρολιά του, ο ομιλητής τρολ, είπε στους παρευρισκόμενους ότι «ο άνθρωπος όταν πήγε στο διάστημα και στο φεγγάρι βρήκε εκεί βήματα του Χριστού πριν να πάει ο άνθρωπος». Βέβαια το μήνυμα που ήθελε να τους στείλει είναι πως ο άνθρωπος μέσω της επιστήμης έφτασε στο φεγγάρι. Εκείνοι όμως, κράτησαν το δεύτερο μέρος της αναφοράς του και τον χειροκρότησαν.

«Οι φλέβες τους είναι γεμάτες τρόμο. Όπου και να πάνε φοβούνται, ελάτε να έρθετε πιο γρήγορα στον μάστρο σας», ήταν η αμέσως επόμενη αναφορά του.

Που να ήξεραν οι παρευρισκόμενοι ότι αυτοί είναι οι στίχοι του αγαπημένου τραγουδιού του ομιλητή τους, Master Of Puppets των Metallica.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις