Καλιφόρνια: Ένας κάτοικος της Σιέρα Μάντρε βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα πολύ σπάνιο θέαμα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, όταν επέστρεψε στο σπίτι για να βρει έναν… απρόσκλητο επισκέπτη από το δάσος, να τρέφεται μέσα στην οικία του με λίγο τηγανητό κοτόπουλο.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media και σύντομα έγινε αρκετά δημοφιλές. Σε αυτό φαίνεται η καφέ αρκούδα να κάθεται πάνω από έναν πάγκο κουζίνας και να τρώει τηγανητό κοτόπουλο από τον κουβά.

Ο κάτοικος του σπιτιού, Τζον Χόλντεν, που κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή στο smartphone του, ανακάλυψε επίσης ότι η αρκούδα δεν ήταν μόνη. Μιλώντας στο τοπικό ειδησεογραφικό μέσο ABC7 μετά το περιστατικό, είπε ότι μια άλλη αρκούδα τον… καλωσόρισε έξω από το σπίτι του και στη συνέχεια βρήκε άλλη μια μέσα σε αυτό. Για να διώξει τα ζώα, επιστράτευσε δυνατούς θορύβους που τα τρόμαξαν, όπως σημείωσε.

Η συνάντηση με αρκούδες δεν είναι κάτι άγνωστο για τον Χόλντεν, καθώς όπως επισήμανε, μερικές φορές είχαν τετ-α-τετ στην πίσω αυλή του σπιτιού του. Ωστόσο, αυτή ήταν η πρώτη φορά που μπήκαν μέσα στο σπίτι του και μάλιστα στην κουζίνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις