Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση κάνει το γύρο του ελληνικού Διαδικτύου. Πρόκειται για το γράμμα ενός μικρού κοριτσιού στον Άγιο Βασίλη, μόνο που δεν ζητά κάτι για την ίδια αλλά για τον αδελφό της.

H μικρή Νεφέλη, λοιπόν, έγραψε γράμμα στον αγαπημένο άγιο των παιδιών σε ένα χριστουγεννιάτικο χαρτί και η φωτογραφία του ανέβηκε στο Facebook page «Find your ability in your disability».

Το γράμμα γράφει αναλυτικά:

«Αϊ-Βασίλη, ο αδελφός μου έχει ένα πρόβλημα που λέγετε ‘‘εγκεφαλική Παράλυση’’ και δεν μπορεί να σου πει τι δώρο θέλει. Φέρτου ό,τι θες εσύ. Είναι πάντα καλό παιδί. Η αδελφή του Δημήτρη, Νεφέλη».

Το post ανέβηκε στο Facebook και ο διαχειριστής της σελίδας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πίσω από αυτό το γράμμα στον «Άγιο Βασίλη», πίσω από την κάθε λέξη στο γράμμα ενός μικρού κοριτσιού που ο αδερφός της έχει αναπηρία κρύβεται ένα μικρό άγχος. Κρύβεται μια δόση ευθύνης & υπευθυνότητας που γεννιέται ασυναίσθητα στα αδέρφια ατόμων με αναπηρία από νωρίς. Κρύβεται η αποδοχή, η κατανόηση, η υπομονή, η ενσυναίσθηση, η ανιδιοτέλεια και μπόλικη δόση ανυπέρβλητης αγάπης. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που αυτά τα αδέρφια χτίζουν με βαθύ τρόπο και αποπνέουν σε όλη την καθημερινότητά τους για το υπόλοιπο της ζωής τους. Είστε οι κρυφοί ήρωες, που αποκτάτε από νωρίς «μαγικό & βαρύ εξοπλισμό» για την ζωή. Έχετε τον σεβασμό και την αγάπη μας. (Νεφέλη, 7 ετών, αδερφή Δημήτρη. Το έγραψε μόνη της μετά το δικό της γράμμα και εγώ το διάβασα με βουρκωμένα μάτια, όχι από στεναχώρια αλλά από υπερηφάνεια). Καλή μας εβδομάδα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις