Απίστευτο αυτό που συνέβη στην Οττάβα του Καναδά. Ανεβασμένη στο καπό του αυτοκινήτου της που βυθιζόταν στα παγωμένα νερά του ποταμού Ριντό, η γυναίκα πόζαρε για selfies την ώρα που άλλοι έσπευδαν για να τη σώσουν…

Η νεαρή γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, κινείτο με ταχύτητα πάνω στον ποταμό, που είχε μετατραπεί σε παγοδρόμιο. Λίγο αργότερα το όχημα σταμάτησε κι άρχισε να βυθίζεται, όταν περίοικοι είδαν έκπληκτοι τη γυναίκα να στέκεται πάνω στο κίτρινο σεντάν και σαν να μη συμβαίνει τίποτε, να βγάζει το κινητό της και να τραβά selfie.

Η νεαρή ποζάρει για selfie ενώ το αμάξι της βυθίζεται / Φωτογραφία: Twitter

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο άτομα διακρίνονται να πλησιάζουν με το καγιάκ. Η γυναίκα ανεβαίνει και την απομακρύνουν μ’ ένα σκοινί δεμένο στο σκάφος. «Όλα καλά, φαντάζομαι, θα περπατήσω τώρα», είπε μόλις πάτησε το πόδι της στο έδαφος.

Η νεαρή ήταν η μοναδική επιβάτιδα του αυτοκινήτου. Αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο γύρω στις 16:30 τοπική ώρα και της απήγγειλαν κατηγορίες για επικίνδυνη χρήση οχήματος, αν και η οδήγηση σε παγωμένα νερά δεν απαγορεύεται στον Καναδά. Το αυτοκίνητο παραμένει βυθισμένο κι η αστυνομία προειδοποίησε ότι μπορεί να αποτελέσει πηγή κινδύνου για περίεργα άτομα που θα θελήσουν να πλησιάσουν στο λεπτό πάγο για να το δουν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις