Το ζευγάρι παρακολούθησε από τις κάμερες ασφαλείας της δεξίωση του γάμου τους ώστε να χρεώσουν όσους έφαγαν και δεύτερο κομμάτι τούρτα.

Έστειλαν μάλιστα και το στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας για να το αποδείξουν.

Η χρέωση ήταν 4 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, οι φίλοι του ζευγαριού θέλοντας να βοηθήσουν τους νεόνυμφους πλήρωσαν την τούρτα. Έτσι αντιστοιχούσε ένα κομμάτι για τον καθένα. Σύμφωνα με τον καλεσμένο λοιπόν που έβγαλε το συμβάν στο Reddit, έλαβε ένα μήνυμα από το ευτυχισμένο ζευγάρι λίγες μέρες μετά τον γάμο, που του ζητούσαν να πληρώσει 4 ευρώ επιπλέον «το συντομότερο δυνατό».

«Πλήρωσα για το πρώτο κομμάτι, αφότου ανακοινώθηκε πως θα βοηθούσαμε το ζευγάρι και θα πληρώναμε την τούρτα τους. Προφανώς δεν μέτρησε για το δεύτερο (κομμάτι)».

Στη συνέχεια ο καλεσμένος «μοιράστηκε» το μήνυμα που του έστειλαν αλλά και το στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας/

Αφού απάντησε ότι δεν κατάλαβε τι εννοούσαν, το ζευγάρι του είπε: «Κοιτούσαμε την κάμερα και είδαμε ότι είχες δύο κομμάτια από τη γαμήλια τούρτα. Ανακοινώσαμε ότι κάθε επισκέπτης πρέπει να πληρώνει ανά κομμάτι και παρατηρήσαμε ότι πλήρωσες μόνο για το ένα. Μπορείς να μας στείλεις τα 3,6£ (4 ευρώ) το συντομότερο δυνατό;».

Αρκετοί χρήστες του Reddit έμειναν έκπληκτοι που το ζευγάρι θα περνούσε τις πρώτες του μέρες ως παντρεμένο «κυνηγώντας» ένα τόσο…ασήμαντο ποσό.

Ένας πάντως έδωσε «πληρωμένη απάντηση»: «Εγώ θα απαντούσα «θεωρήστε το δώρο μου ως πληρωμή και σε αυτήν την περίπτωση μου χρωστάτε τη διαφορά… οπότε παρακαλώ στείλτε μου το ποσό της διαφοράς αμέσως»».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις