Την πρώτη τους κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Μην ανοίξεις την πόρτα» ανακοίνωσαν οι Unboxholics, με το δημοφιλές κανάλι στο YouTube να ετοιμάζεται για ένα πολύ μεγάλο βήμα.

Η ιστορία βρίσκει τους πρωταγωνιστές μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, όπου μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος, η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Η ταινία θα προβληθεί το 2023 στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και μέσα από υπηρεσίες video streaming, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιες θα είναι αυτές.

Οι Unboxholics έχουν δημιουργήσει στη σειρά αρκετές πρωτότυπες mini παραγωγές, καθώς και το «Κουκλοθέατρο», μια διαδραστική σειρά τρόμου 5 επεισοδίων.

Μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer της ταινίας στο παρακάτω video και στο τελευταίο μέρος της σειράς «Κυνήγι Θησαυρού» που έχουν ανεβάσει στο κανάλι τους στο YouTube (αρχίζει στο 01:12:28).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις