Ένας χειριστής drone κατέγραψε ένα εντυπωσιακό σκηνικό την τελευταία ημέρα των οικογενειακών διακοπών του στην ακτή Γουιντεραμπάντι της Αυστραλίας. Τα παιδιά του είχαν δει την χελώνα αρκετές φορές στο παρελθόν και της έδωσαν χαϊδευτικά το παρατσούκλι «Mr. Turtle».

«Την τελευταία μας μέρα στο Γουιντεραμπάντι, τα παιδιά είδαν κάποιες ασυνήθιστες πιτσιλιές νερού 50 μέτρα από την ακτογραμμή και το drone στάλθηκε για να το ερευνήσει», είπε ο πατέρας.

«Αρχικά είπα στα παιδιά να μην παρακολουθήσουν τη σύνδεση του βίντεο από το drone, καθώς φαινόταν ότι ένας μεγάλος καρχαρίας τίγρης τριών μέτρων βρισκόταν στη διαδικασία να φάει τον καημένο τον κ. Χελώνα», είπε.

Η χελώνα, ωστόσο, χρησιμοποίησε το καβούκι της για να κυλήσει αρκετές φορές πάνω από τον επιθετικό καρχαρία, αποφεύγοντας πολλαπλά δαγκώματα.

«Κατά τα επόμενα 10 περίπου λεπτά, η οικογένειά μας έμεινε πραγματικά έκπληκτη, καθώς μαζευτήκαμε γύρω από την οθόνη και παρακολουθήσαμε εκστασιασμένοι τη μεγάλη μάχη μεταξύ του κ. Χελώνα και του καρχαρία τίγρη», δήλωσε.

Τελικά, η χελώνα δάγκωσε την ουρά του καρχαρία τίγρη, κάνοντάς τον να κολυμπήσει μακριά ηττημένος, καταγράφοντας μια επική νίκη στην αναμέτρηση επιβίωσης.

Δείτε το απίστευτο βίντεο 

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις