ΕΜΑΚ σεισμός στην Τουρκία: Οι φωτογραφίες από διασώσεις ανθρώπων αρκετές ημέρες μετά την καταστροφή προκαλούν συγκίνηση και μας γεμίζουν ελπίδα.

Η ΕΜΑΚ καθημερινά δίνει τον καλύτερο εαυτό της συνεισφέροντας ουσιαστικά στις επιχειρήσεις και διασώζοντας όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί.

Τη μάχη που δίνουν οι άντρες της ΕΜΑΚ θέλησε να τιμήσει ο υποστράτηγος εν αποστρατεία του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Κοτρίδης, ο οποίος δημιούργησε ένα σκίτσο, μια ζωγραφιά βασισμένη σε κάποια φωτογραφία που δείχνει έναν άνδρα της ΕΜΑΚ να κρατά στην αγκαλιά του ένα κοριτσάκι που διασώθηκε από τα συντρίμμια.

Ο τίτλος του σκίτσου σύμφωνα με τον δημιουργό του είναι «Είμαι εδώ για σένα», ενώ, όπως τόνισε ο ίδιος, την έφτιαξε προς τιμήν της ελληνικής αποστολής που δίνει τιτάνια μάχη στην Τουρκία ώστε να ανασύρει ανθρώπους από τα χαλάσματα.

«Για να τιμήσω τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας, έφτιαξα αυτή τη φωτογραφία. “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”.

“I AM HERE FOR YOU”

“SENİN İÇİN BURADAYIM”», αναφέρει ο κ. Κοτρίδης.

H φωτογραφία έχει κοινοποιηθεί από χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις