Εκλογικός νόμος – Βούτσης: Ο τέως Πρόεδρος της Βουλής μιλώντας σε παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο Ηλείας.εκτίμησε ότι «δεν θα υπάρξουν διπλές εκλογές» ενώ τόνισε ότι τα σχέδια αυτών που στο παρελθόν οραματίζονταν «παρενθέσεις» θα πέσουν για μία ακόμα φορά στο κενό.

Παράλληλα, ο Νίκος Βούτσης κάλεσε την Κυβέρνηση να αναλάβει την ευθύνη για την υποτίμηση του θεσμού της Προεδρίας της Δημοκρατίας γιατί, όπως τόνισε, ενθάρρυνε μια άθλια διαδικασία υπονόμευσης και υποβάθμισης του έργου του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου» και ομιλητές ήταν ο τέως Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο βουλευτής Β Πειραιά και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός.

Tο απόγευμα ο τέως Πρόεδρος της Βουλής μαζί με τον βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Καλαματιανό και τον πρώην βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, συνοδεία του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννη Λέντζα επισκέφτηκαν το Πρότυπο Ανοικτό Κέντρο Ένταξης Μεταναστών στην παραλία της Μυρσίνης. Στο «χωριό» της Μυρσίνης όπως αποκαλείται το Ανοικτό Κέντρο Μεταναστών συναντήσαν πρόσφυγες και συνομίλησαν μαζί τους ενώ ενημερωθήκαν για τις συνθήκες που επικρατούν στο Κέντρο από τον υπεύθυνο της δομής, τους εργαζομένους και τους διερμηνείς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις