Όλγα Κεφαλογιάννη: «Συγκλονιστική εμπειρία η επίσκεψη στα στρατόπεδα συγκέντρωσης Auschwitz-Birkenau! Το Ολοκαύτωμα αποτελεί τη σκοτεινότερη σελίδα της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας. Η μνήμη του Ολοκαυτώματος έχει ένα συμβολικό, βαθιά ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Είναι μια διαρκής υπόμνηση στις επόμενες γενιές ότι το μίσος και ο διχασμός στιγμάτισαν τον ανθρώπινο πολιτισμό, ότι το παρόν συνδέεται με το παρελθόν και μόνο μέσα από τη γνώση οικοδομούνται στις δημοκρατικές κοινωνίες, η ατομική και συλλογική ευθύνη, η αλληλεγγύη και η κοινωνική πρόοδος», τόνισε σε ανάρτηση της στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της, στην οποία απεικονίζεται η κ. Κεφαλογιάννη μπροστά από την επιβλητική είσοδο με το ρητό: Η εργασία απελευθερώνει.


Συγκλονιστική εμπειρία η επίσκεψη στα στρατόπεδα συγκέντρωσης Auschwitz-Birkenau! Το Ολοκαύτωμα αποτελεί τη σκοτεινότερη σελίδα της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας. Η μνήμη του Ολοκαυτώματος έχει ένα συμβολικό, βαθιά ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Είναι μια διαρκής υπόμνηση στις επόμενες γενιές ότι το μίσος και ο διχασμός στιγμάτισαν τον ανθρώπινο πολιτισμό, ότι το παρόν συνδέεται με το παρελθόν και μόνο μέσα από τη γνώση οικοδομούνται στις δημοκρατικές κοινωνίες, η ατομική και συλλογική ευθύνη, η αλληλεγγύη και η κοινωνική πρόοδος. @auschwitzmemorial #europeanjewishassociation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni ?? (@olgakefalogianni) στις


Σε tweet που ανάρτησε πριν μια ημέρα η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε: Στην Κρακοβία προσκεκλημένη του European Jewish Association για τα 75 χρόνια από την απελευθέρωση από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η διατήρηση της συλλογικής ευρωπαϊκής μνήμης σημαίνει φως στη Δημοκρατία, θωράκιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενδυνάμωση του αγώνα για την ειρήνη.


Αλλαγή σελίδας στην προσωπική της ζωή

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και να αποκαλύψει ότι ο γάμος της έχει τελειώσει. (Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες)


Στη φωτογραφία η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μάνο Πενθερουδάκη