Κάποιος …παρατηρητικός που σκέφτεται πιο ομαδικά αλήθεια,και αφού η τελευταία δημοσκόπηση τον δείχνει ανεβασμένο,κάθισε και είδε όλη την εκπομπή του και (όπως θα δείτε και στοβίντεο που ακολουθεί από το 31:00 και μετά) τον «τσάκωσε» να κάνει αυτό που κάνει κάθε βράδυ σε δεκάδες περιφερειακά κανάλια. Να πουλάει μαντζούνια που υπόσχονται τα πάντα. Το θέμα έπαιξε σε ένα δύο συστημικά σάιτ και τελικά έγινε viral. Να και εμείς σας το παρουσιάζουμε αλλά με …όλες του τις διαστάσεις.


κορονοϊός είναι ένα θέμα. Με την "Βυζαντινόν", αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε οκ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορονοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα»

Αν ανέβει άλλο λίγο στις δημοσκοπήσεις ο Βελόπουλος θα του κόψουν και την εκπομπή καθώς καταλαβαίνετε από ποια δεξαμενή αντλεί ψήφους. Κακό (αν και νόμιμο λόγου γενικού χάους) αυτό που κάνειο Βελόπουλος αλλά η υποκρισία χειρότερη

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις