Κορονοϊός Πολάκης: Ως γιατρός έχει άποψη και σε σοβαρά θέματα καλό είναι να ακούς τους γιατρούς. Ο πρώτην αναπληρωτής υπουργός Υγείας τόνισε ότι «είναι Χριστιανοταλιμπανισμός το να σταματάνε εκδηλώσεις και από την άλλη να μην έχει βγει μια ανακοίνωση για την Αγία Μετάληψη από το ίδιο κουτάλι για να μην μουτρώσουν οι ιερωμένοι». Στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στην Βουλή για τα μέτρα πρόληψης από τον κορονοϊό, είπε: «Είδα τον παλαιό μου συμμαθητή και καθηγητή οικονομικών της Υγείας Ηλία Μόσιαλο να μασάει τα λόγια τα λόγια του για το εάν μεταδίδεται από μετάληψη ο κορονοϊός. Έλεος! Φοβάται μην του πουν κουβέντα».

Και κάλεσε το υπουργείο Υγείας, «ειδικά τώρα μετά τον κακό και λάθος χειρισμό στην Πάτρα. Δεν μπορεί να σταματάμε συγκεντρώσεις όπως το καρναβάλι και από την άλλη στις εκκλησίες να αφήνουμε να πίνουν από το ίδιο από κουτάλι. Αυτό είναι χριστιανοταλιμπανισμός. Βάλτε τον ΕΕΟΔΥ να βγάλει ανακοίνωση. Σοβαρευτείτε, δεν είναι θέμα μη μουτρώσουν οι ιερωμένοι, άλλες Εκκλησίες το έκαναν αυτό».

Βασίλης Κοντοζαμάνης

Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης απέφυγε να πάρει θέσει σχετικά με τους εκκλησιασμούς και την Αγία Μετάληψη. Ο ίδιος εμφανίστηκε καθησυχαστικός σχετικά με την εγρήγορση του συστήματος Υγείας.

Τόνισε ότι έχει μειωθεί η προσέλευση στα κέντρα αιμοδοσίας λόγω κορονοϊού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις