Η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου που εν μέσω πανδημίας ετοιμάζει εορτασμούς βρέθηκε στα όμορφα Τρίκαλα και εν μέσω εκστασιασμένων από την ακτινοβολία της Δημάρχων υπέγραψε ΚείμενοΣυναντίληψης και Συνεργασίας με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για λογαριασμό τηςΕπιτροπής "Ελλάδα 2021".

Η κ. Αγγελοπούλου όμως στη δήλωση που διένειμε δεν στάθηκε τόσο στα εορταστικά αλλά επέλεξε να ασκήσει κριτική στην καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ!! Την κάλεσε συγκεκριμένα «να επισκεφθεί τους ακριτικούς δήμους του Έβρου, προκειμένου να σχηματίσει εικόνα για τις προσπάθειες που καταβάλει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που φέρνει η προσφυγική κρίση. Πληρώνουμε το χρέος μας προς την Ευρώπη και αντίστοιχα πρέπει η Ευρώπη να ρίξει την προσοχή της στην Ελλάδα", συμπλήρωσε η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021"!

Όλα αυτά η κ.Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη τα είπε κατα δήλωσίν της με αφορμή την θετική αναφορά της 'ΑγκελαΜέρκελ στο Δήμο Τρικκαίων (που να μην ήταν και θετική), καλώντας τη Γερμανίδα Καγκελάριο «να μην αρκεστεί στα καλά της λόγια για τον συγκεκριμένο Δήμο, αλλά να επισκεφθεί την Ορεστιάδα, τις Καστανιές, το Διδυμότειχο, προκειμένου να σχηματίσει εικόνα για τις προσπάθειες που καταβάλει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που φέρνει η προσφυγική κρίση»

Πραγματικά η κ. Αγγελοπούλου αιφνιδίασε καθώς μία μέρα πριν ο πρωθυπουργός (που είναι και θεσμικάαρμόδιος μαζί με τον υπουργό εξωτερικών) συναντήθηκε με την κ. Μέρκελ προσπαθώντας να συνεννοηθεί για το θέμα του μεταναστευτικού. Δεν προκύπτει λοιπόν ούτε η χρησιμότητα ούτε η αναγκαιότητα ούτε πολύ περισσότερο η αρμοδιότητα της κ. Αγγελοπούλου για την συγκεκριμένη δήλωση. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα σύστασης επιτροπής για κάποια επέτειο για την απελευθέρωση από την γερμανική κατοχή, οπότε…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις