Κορονοϊός Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπεβλήθη στο τεστ για το νέο κορονοϊόκαι τα αποτελέσματαήταν αρνητικά. Αυτό δήλωσε σήμερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Α. Πελώνη. Η ίδια συμπλήρωσεότι αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και στα τεστ που έγιναν στα μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού. Παράλληλα, η κ. Πελώνη ενημέρωσε ότι με δεδομένο ότι η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα βρέθηκε θετική στον ιό, όλοι οι εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου υποβλήθηκαν στο τεστ, με τα αποτελέσματα να είναι όλα αρνητικά.

Ειδικότερα η κ. Πελώνη δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός έχοντας έρθει σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο, έχει εξεταστεί για το τεστ του κορονοϊού και είναι αρνητικός και είναι καλά στην υγεία του, αρνητικοί είναι και η οικογένειά του. Έχουν εξεταστεί και άλλα στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου, επίσης είναι αρνητικά στον κορονοϊό». Σύμφωνα με πληροφορίες σε τεστ για τον κορονοϊό υπεβλήθησαν και όσοι ήρθαν σε επαφή με τον πρωθυπουργό.


Tweet Μητσοτάκη: Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες, ώρα να δείξουμε υπευθυνότητα

Ανάρτηση στο Twitter με την οποία τονίζει ότι «οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες» και ότι «είναι η ώρα να δείξουμε υπευθυνότητα» έκανε ο πρωθυπουργός. Η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη έρχεται λίγο μετά την ενημέρωση από την αναπληρωματική κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη. Ο πρωθυπουργός γράφει:

«Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες. Είναι η ώρα να δείξουμε υπευθυνότητα: Να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών. Να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι». Ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύει την ανάρτησή του με το hashtag #menoume_spiti και σχετικό βίντεο της καμπάνιας του υπουργείου Υγείας για το πως θα καθυστερήσουμε τη διασπορά του κορονοϊού, στο οποίο περιλαμβάνονται συμβουλές τι οφείλουν να κάνουν όσοι εμφανίσουν συμπτώματα είτε ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες είτε όχι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις