Τσακαλώτος #Σκοιλ_Ελικικου: Δηκτικά σχολίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών το θέμα που έχει προκύψει με τα προγράμματα «κατάρτισης» των επιστημόνων από ΚΕΚ για το επίδομα 600 ευρώ.

Μάλιστα θα ήθελε να μάθει η άποψη του κ. Σταϊκούρα για το θέμα: “Όταν ο κ. Σταϊκούρας έρθει στην Βουλή να μου απαντήσει στην ερώτηση για την μεσαία τάξη, θα ήθελα πολύ και την άποψή του για το πόσο απαραίτητη και σοβαρή είναι η κατάρτιση των επιστημόνων που η ΝΔ επέλεξε. Χωρίς #Σκοιλ_Ελικικου δεν πας πουθενά την σήμερον ημέρα…
Υ.Γ. Όπως θα έρχεται ας φέρει και την απάντηση στην ερώτηση για τα ταμειακά διαθέσιμα. 

O δε συνάδελφός του βουλευτής, Αλέξης Χαρίτσης δηλώνει: Ούτε Μ. Παρασκευή δεν μπορούμε να αγιάσουμε με αυτή την κυβέρνηση. Πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο που προσβάλλει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας και τη μεσαία τάξη, για την οποία δήθεν νοιαζόταν η κυβέρνηση, για να πλουτίσουν διάφορα κέντρα «αριστείας» με πλήρη κυβερνητική κάλυψη.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη οφείλει να απολογηθεί για την εν λόγω υπόθεση και να εξηγήσει πώς συνδέεται η «εκμάθηση της επανεκκίνησης του υπολογιστή» με την ψηφιακή επανάσταση του 21ου αιώνα.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται τα αστεία στον κυβερνοχώρο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις