Ο βουλευτής της ΝΔ γράφει την άποψή του, και αυτό δεν είναι κακό για την ανάρτηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ που κατέκρινε την αγόρευση της εισαγγελέως στη δίκη Τοπαλούδη.

Ο δικηγόρος και δραστήριο μέλος της προανακριτικήw επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Novartis έγραψε στο Twitter αναφορικά με την παρέμβαση του Ακη Σκέρτσου για την αγόρευση της εισαγγελέως στη δίκη των βιαστών, βασανιστών και δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη:

«Εν μέσω δίκης, ειδικά με ενόρκους, ό,τι και να είπε στην πρότασή της η εισαγγελέας, κάθε παρέμβαση πριν την ολοκλήρωση της δίκης θα πρέπει να αποφεύγεται. Μέτα τη δίκη, και κριτική, από κάθε τρίτο, μπορεί να γίνει και διαμαρτυρία από τους συλλόγους μας εάν κάτι μας θίγει. Άποψη μου».

Αταίριαστοι πολιτικά οι κ.κ Σκέρτσος και Πλεύρης, οπότε μόνο έκπληξη δεν προκαλεί η «μπηχτή» του βουλευτή της Ά Αθήνας προς τον «κεντρογενή» υφυπουργό. Απλώς σε μια στιγμή επικοινωνιακά δύσκολη για τον «απουσιολόγο» του Μεγάρου Μαξίμου που με ένα λαπτοπ συντονίζει νυχθημερόν μέσω του προγράμματος «Μαζί» το κυβερνητικό έργο θα περίμενε κανείς ένας βουλευτής της ΝΔ να του «χαριστεί» την ώρα της ομοβροντίας που τον οδήγησε τελικά και σε αναδίπλωση

Ο κ. Σκέρτσος επί το έργον συντονισμού της κυβέρνησης

Ο κ. Πλεύρης όμως ούτε αφελής είναι ούτε απρόσεκτος παρά το νεαρόν της ηλικίας του. Ξέρει τι γράφει, σε ποιον το απευθύνει και γνωρίζει πως πολλοί θα συνταχθούν «Μαζί » με την άποψή του. Το… επιτελικό κράτος δεν είναι εύκολη υπόθεση και δημιουργεί τριγμούς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις