Ραγκούσης vs Πλεύρης: Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της Ν.Δ., Θάνου Πλεύρη, κατά τη συζήτηση στη Βουλή, μέσω της οποίας επιχειρείται η διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο,  ο οποίος έσπασε το απόρρητο και αποκάλυψε στοιχεία που ακούστηκαν στις συνεδριάσεις της Προανακριτικής.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο δε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Ραγκούσης τον κατηγόρησε τόσο για την αποκάλυψη των διαλόγων, κάτι που αντίκειται στο απόρρητο της διαδικασίας, αλλά και για το γεγονός πως παρουσίασε αποσπασματικά ένα σημείο για να παραποιήσει την ουσία.

Ραγκούσης vs Πλεύρης: Καταγγέλλει τον βουλευτή που «σπάει το απόρρητο»

Gepostet von Flash.gr Life am Mittwoch, 20. Mai 2020

EUROKINISSI«Να αναγκαστεί τώρα ο Πλεύρης να πει όλη την αλήθεια. Αφού σπάσατε το απόρρητο, θα πάρετε όλη την ευθύνη και θα τα πείτε όλα», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης, καλώντας επισταμένα τον κ. Πλεύρη να αναγνώσει τον διάλογο. «Εσύ θα το πιείς όλο το ποτήρι μέχρι τέλους. Τι άλλο ρώτησε η Δημητρίου των Αγγελή, το ξέρεις πολύ καλά. Αποκρύψατε τι τον ρώτησε η Δημητρίου. Έχετε ηθική και πολιτική αν όχι νομική υποχρέωση».

«Εσάς σας περνάει από το μυαλό ότι μπορείτε να το σώσετε αυτό που κάνατε. Αποκαλύπτεται το μέγεθος της ανηθικότητας, διότι όχι μόνο έχετε χρησιμοποιήσει απόρρητο υλικό, αλλά το έχετε διαστρεβλώσει», τόνισε από την πλευρά του, σε υψηλούς τόνους, ο Γιάννης Ραγκούσης.

EUROKINISSI

Ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Θάνος Πλεύρης, είναι μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής.

Ραγκούσης: Απλώς είπε ότι ήρθε ο Αγγελής και είπε στην Δημητρίου ότι ο Ρασπούτιν είναι ο Παπαγγελόπουλος. Να αναγκαστεί τώρα ο Θ. Πλεύρης να πει όλη την αλήθεια. Αφού σπάσατε το απόρρητο, θα πάρετε όλη την ευθύνη και θα τα πείτε όλα.
Πλεύρης: Όταν παραιτήθηκε ο κ. Αγγελής λέει πίσω από το δημοσίευμα της Δημοκρατίας είναι ο Παπαγγελόπουλος και του λέει «τι μου λες παιδί μου τώρα».
Ραγκούσης: Εσύ θα το πιεις όλο το ποτήρι μέχρι τέλους. Τι άλλο ρώτησε η Δημητρίου των Αγγελή, το ξέρεις πολύ καλά. Αποκρύψατε τι τον ρώτησε η Δημητρίου. Έχετε ηθική και πολιτική αν όχι νομική υποχρέωση.
Πλεύρης: Είπε φέρτε αποδείξεις και τι έκανε ο Αγγελής; Στις 21/02 κατέθεσε την αναφορά του που λέει τι έκανε ο Ρασπούτιν και αυτή η αναφορά έμεινε στο συρτάρι και έμεινε εκεί μέχρι το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.
Ραγκούσης: Εσάς σας περνάει από το μυαλό ότι μπορείτε να το σώσετε αυτό που κάνατε. Αποκαλύπτεται το μέγεθος της ανηθικότητας, διότι όχι μόνο έχετε χρησιμοποιήσει απόρρητο υλικό, αλλά το έχετε διαστρεβλώσει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις