ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοντζές: Όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Δημήτρης Κοντζές, προβεβλημένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, προχώρησε σήμερα σε μια αήθη επίθεση εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου. Εκπροσωπώντας το «νέο ήθος» της ελληνικής δεξιάς επιδόθηκε σε έναν συνδυασμό χυδαιολογίας και τραμπουκισμού που απέληξε στην εφιαλτική προσταγή «άντε και στα τρένα». Οι νοσταλγοί του Ολοκαυτώματος δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας. Καμία ανοχή στον χρυσαυγιτισμό! Απαιτούμε την καταδίκη των απόψεων του Δημήτρη Κοντζέ και καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να τον διαγράψει άμεσα», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ.Δημήτρης Κοντζές περιγράφει τον εαυτό του στο bio του twitter “ΟρθολογιστήςΦιλελεύθερος ΔεξιόςStudiedElectronic Engineering ~MSc Nanoscience Ευγνωμονώ τοις θεοίς ότι εγεννήθην έλλην.” αλλά το επίμαχό σχόλιο του που προκάλεσε τόσες αντιδράσεις δεν παραπέμπει σε φιλελεύθερες ιδέες.

Tα «τραίνα του θανάτου»: Aπό την Θεσσαλονίκη στο Άουσβιτς

Ήταν Δευτέρα 15 Μαρτίου 1943 όταν ένα τραίνο με 2.400 Θεσσαλονικιούς Εβραίους ξεκίνησε απο την συμπρωτεύουσα με προορισμό την μακρινή Πολωνία. Δίχως αυτοί οι άνθρωποι να το γνωρίζουν οδηγήθηκαν τελικά στο διαβόητο στρατόπεδο συγκέντρωσης και εξόντωσης Άουσβιτς, εκεί δε οι περισσότεροι στάλθηκαν αμέσως μετά την άφιξη τους στους θαλάμους αερίων και τελικά αποτεφρώθηκαν σε ειδικά κρεματόρια. Ήταν η πρώτη απο συνολικά 22 παρόμοιες αποστολές που είχαν ως τελικό αποτέλεσμα τον πλήρη σχεδόν αφανισμό της ιστορικής εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης και την εξόντωση αρκετών ακόμη χιλιάδων ομοθρήσκων τους από την Αθήνα, την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα και τις υπόλοιπες 23 ελληνοεβραϊκές κοινότητες της χώρας

Δήλωση εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιοπούλου

Ο Δημήτρης Κοντζές, προβεβλημένο στελεχος της ΟΝΝΕΔ κ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, προχώρησε σήμερα σε μια αήθη επίθεση εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

Εκπροσωπώντας το «νέο ήθος» της ελληνικής δεξιάς επιδόθηκε σε έναν συνδυασμό χυδαιολογίας και τραμπουκισμού που απέληξε στην εφιαλτική προσταγή «άντε και στα τρένα». Οι νοσταλγοί του Ολοκαυτώματος δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας. Καμία ανοχή στον χρυσαυγιτισμο!

Απαιτούμε την καταδικη των απόψεων του Δημήτρη Κοντζε και καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να τον διαγράψει άμεσα.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κοντζές έχει κατεβάσει τη σελίδα του στο facebook, ώστε να μην εμφανίζεται η ανάρτηση του:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις