Ομολογουμένως επικοινωνιακά ήταν άστοχη και εκτός τόπου η ανάρτηση του πρωθυπουργού, στα προσωπικά του social media, όπου έκανε ένα μικρό διάλειμμα να αγοράσει γλύκισμα. Βεβαίως και συνηθίζεται οι πολιτικοί σε περιοδείες τους να συνομιλούν με πολίτες και καταστηματάρχες. Αλλά σε μία τόσο σοβαρή ημέρα δεν υπήρχε χώρος για προσωπικά ενσταντανέ τέτοιου περιεχομένου.

Το βάρος και η αγωνία που οφείλει να διακατέχει την κυβέρνηση αυτή την περίοδο, όπου τίποτα δεν είναι φυσιολογικό με εκατόμβες νεκρών καθημερινά δεν αφήνει χώρο για επικοινωνιακές χαλαρότητες

Η Θεσσαλονικιά Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο. Με δήλωση της είπε:

«Χρειάστηκε να περάσουν 9 μήνες για να επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Θεσσαλονίκη που πλήττεται βαρύτατα από Covid και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι όσα περιγράφουν αγωνιωδώς τους τελευταίους μήνες, γιατροί νοσηλευτές και ασθενείς.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού αποδείχτηκε αναποτελεσματική.
Οι επαφές του έγιναν σε απόλυτα ελεγχόμενο και προστατευμένο περιβάλλον, αφού εργαζόμενοι κατήγγειλαν πως η συντριπτική πλειοψηφία των υγειονομικών του Ιπποκρατείου αποκλείστηκε από τη συνάντηση στο προαύλιο.

Στην συνέχεια ο Πρωθυπουργός αρνήθηκε να παραλάβει το ψήφισμα του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, οι οποίοι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας σε μακρινή απόσταση αφού δεν τους επετράπη να πλησιάσουν και καταγγέλλουν ότι για μήνες δεν υπήρξε ουσιαστικός σχεδιασμός.

Η Θεσσαλονίκη πληρώνει βαρύ φόρο αίματος και σε μια μέρα που η χώρα θρηνεί 121 νεκρούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε ένα τσουρέκι, αντί για την πραγματικότητα.»

Γραφείο πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης

Θυμίζουμε ότι η κα Νοτοπούλου υπήρξε Διευθύντρια του γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη όταν αποφάσισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να υπάρχει τέτοιο στη συμπρωτεύουσα. Τότε από την μεριά της αντιπολίτευσης η παρούσα κυβέρνηση το είχε χαρακτηρίσει “άχρηστο”. Μάλιστα λοιδορήθηκε από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη.

Όταν ανέλαβε την κυβέρνηση η ΝΔ, αποφάσισε για τη διατήρηση του πρωθυπουργικού Γραφείου στην Θεσσαλονίκη και Διευθύντρια ορίστηκε η πρώην βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις