Ένα νέο σποτ έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Αθηνών, Νικόλαου Μακρόπουλου, για τις διακοπές στο Μπάντεν Μπάντεν που του έχουν… λείψει αλλά και τις ορεινές εξορμήσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους για ποδήλατο και μοτοκρός στην Πάρνηθα. Κι όλα αυτά την ώρα που καθημερινά οι νεκροί του κορονοϊού φτάνουν τους 100 και οι πολίτες καλούνται να τηρήσουν κατά γράμμα τα αυστηρά μέτρα του lockdown.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα χιουμοριστικό σποτ σχολιάζοντας το αφήγημα περί ατομικής ευθύνης μιλά για «Ατομική αναισθησία». Στο σποτ ακούγεται η αφήγηση μιας επιστολής υπό τους ήχους μπαρόκ μουσικής: «Αγαπημένε μου Δούκα, Δυστυχώς η κατάσταση θα μας κρατήσει πλέον μακριά από το λατρευτό μας Μπάντεν Μπάντεν. Παρακαλώ βγάζετε την Ashton Martin βόλτες να ξεσκάει. Εμείς, καθώς κάθε 12 λεπτά υπάρχει και ένας νέος νεκρός μετά βαθείας θλίψεως περιοριζόμαστε στα κοντινάς εκδρομάς για μάουντεν μπάικ και μοτοκρός…».

Στη συνέχεια υπό τους ήχους του Schubert το σποτ καταλήγει: «Κανένας πρωθυπουργός ποτέ δεν υπήρξε ποτέ τόσο αδιάφορος προς τους πολίτες. Ζουν αλλιώς. Ζουν αλλού. Είναι στον κόσμο τους».

ΣΥΡΙΖΑ: «Όσα τηλέφωνα και να πάρει στα κανάλια, η ατομική αναισθησία του δεν καλύπτεται»

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την βόλτα του στην Πάρνηθα την Κυριακή – με την οποία όπως υποστηρίζει “έσπασε την καραντίνα” – αλλά και στα κανάλια «που δεν έπαιξαν το θέμα», ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες του εκπροσώπου του για το γεγονός ότι έσπασε την καραντίνα και φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας, την ώρα που έχουμε κάθε μέρα αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, δεν πείθουν κανέναν.

Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν έπαιξαν καν το θέμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχετική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, on camera αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σχόλια άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Το MEGA έπαιξε το θέμα, αλλά χωρίς τη φωτογραφία που δείχνει τον κ. Μητσοτάκη να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γιατί ο κ Μητσοτάκης πήγε για ποδήλατο!». Καταλήγοντας αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος.

Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται».

Αξίζει να σημειωθεί πως την Τρίτη διέρρευσε βίντεο με την κ. Μαρέβα να κάνει motocross.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις