Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσουν για μια «Απόπειρα Δολοφονίας», δηλαδή τη νέα συγγραφική απόπειρα του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδου.

Στο πάνελ της παρουσίασης μετέχουν ακόμα οι Κώστας Μποτόπουλος, και Γιώργος Σκαμπαρδώνης, ενώ διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

Στην «Απόπειρα Δολοφονίας» που κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Ίνδικτος» ο Ανδρέας Λοβέρδος αφηγείται όλα όσα βίωσε στην πολιτικο-δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης Novartis. Και όπως ο ίδιος υπογραμμίζει στον πρόλογο του βιβλίου του πρόκειται «για μία προσωπική μαρτυρία. Τίποτε περισσότερο αλλά κυρίως τίποτε λιγότερο», υποσχόμενος μια ενδιαφέρουσα εμπειρία ανάγνωσης.

Φουντώνουν τα παραπολιτικά σενάρια

Η επανεμφάνιση του ηγετικού πυρήνα της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ του 2012, σε μια στιγμή που η κυβέρνηση αρχίζει να δέχεται τις πρώτες έντονες αντιδράσεις για τους χειρισμούς της σε υγειονομικό και οικονομικό επίπεδο, ενώ το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται αντιμέτωπο με διαδικασίες αλλαγής ηγεσίας, όπως ήταν φυσικό, αναζωπύρωσε σενάρια για υπόγειες διεργασίες.

Ο Αντώνης Σαμαράς από την πλευρά του συνεχίζει να στηρίζει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά, ήδη γράφεται ότι μπορεί να αισθάνεται πιεσμένος κυρίως αναφορικά με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, κι αναμένεται κάποια στιγμή να τοποθετηθεί ανοικτά, αφού ο ίδιος έχει πει ότι θα είναι η «φωνή της παράταξης στα εθνικά θέματα».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την «εκδίωξή» του από το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά, παραμένει στο πολιτικό προσκήνιο με συνεχείς παρεμβάσεις του για σημαντικά ζητήματα σε διάφορες εκδηλώσεις.

Ο δε Ανδρέας Λοβέρδος, έχει ενημερώσει τα ηγετικά στελέχη του χώρου του πως θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ από τη Φώφη Γεννηματά και η παρουσία Βενιζέλου στην εκδήλωση αν μη τι άλλο δείχνει ότι τον στηρίζει ως διάδοχο της Φώφης Γεννηματά.

Το μόνο που μένει είναι να ξεκλειδώσει ο γρίφος για τη συνάντηση και των τριών πολιτικών και τι μπορεί αυτή να κρύβει. Την απάντηση θα τη δώσει ο χρόνος

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις