Αιχμηρή απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στην κριτική Τσίπρα για το γεγονός ότι οι Εκκλησίες λειτούργησαν σήμερα κανονικά παρά τα περιοριστικά μέτρα.

Να πει ευθέως τι ήθελε να γίνει σήμερα, Θεοφάνεια, στις εκκλησίες κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Ταραντίλης. Απαντώντας στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Ταραντίλης σημειώνει ότι ανέμενε, εκτός από την κριτική να καταθέσει και την πρότασή του. «Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας; Ας το πει ευθέως. Δεν το λέει όμως και προτιμά να ψαρεύει σε θολά νερά», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Θα περιμέναμε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παράλληλα με την αναμενόμενη κριτική του, να ακούγαμε και την πρότασή του. Δεν την ακούσαμε πάλι. Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας; Ας το πει ευθέως. Δεν το λέει όμως και προτιμά να ψαρεύει σε θολά νερά.

Σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία, όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ώστε να βάλουμε φρένο στην πανδημία αντί να αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.

Τσίπρας: Οι Εκκλησίες άνοιξαν κανονικά, κωμικοτραγική η κυβέρνηση

Στο στόχαστρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η υποχώρηση της κυβέρνησης στην Εκκλησία και το άνοιγμα των ναών όπως τα Χριστούγεννα παρά τα περιοριστικά μέτρα. Ο Αλέξης Τσίπρας επικρίνει την κυβέρνηση για τη διαχείριση των μέτρων και τη χαρακτηρίζει κωμικοτραγική.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Η διαχείριση ακόμη και των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώνει ο κ. Μητσοτάκης, εξελίσσεται σε θέατρο του παραλόγου. Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων. Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα. Η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω;
Τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις