Η Άννα Παναγιωταρέα θα μείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα καθήκοντά της, ως συνεργάτιδα της κ. Λίνας Μενδώνη, στο υπουργείο Πολιτισμού. Όπως αναφέρει η Καθημερινή, ο λόγος είναι ένα ατύχημα που είχε η Άννα Παναγιωταρέα και το οποίο επιδείνωσε ένα ήδη υπάρχον πρόβλημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευα, η ίδια αναμένει να χειρουργηθεί και το χειρουργείο απαιτεί μακρά ανάρρωση, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει εκτός υπουργείου Πολιτισμού, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, χαρακτήρισε «ατυχή» τον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και την έκφραση της υπουργού ότι εξαπατήθηκε από έναν «επικίνδυνο άνθρωπο». Ωστόσο, όπως πρόσθεσε η εκπρόσωπος, ο ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής.

Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι «η κυβέρνηση στηρίζει την κ. Μενδώνη», την οποία χαρακτήρισε καλή υπουργό, με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού. Ερωτηθείσα, δε, αν η κ. Μενδώνη χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, απάντησε καταφατικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις