Ο Νίκος Δένδιας και ο Βασίλης Κικίλιας είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της GPO για λογαριασμό της ιστοσελίδας powergame.gr. Φαίνεται λοιπόν ότι η διαχείριση δυο κομβικών ζητημάτων – των ελληνοτουρκικών σχέσεων και της πανδημίας – καθορίζουν εν πολλοίς την εικόνα των υπουργών της κυβέρνησης.

Έτσι λοιπόν, βλέπετε στη σχετική κάρτα με την αξιολόγηση των υπουργών, ότι δημοφιλέστερος αναδεικνύεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια να είναι δεύτερος και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο να βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας

Την πρώτη τετράδα συμπληρώνει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης (ο οποίος έχει πάρει τα εύσημα ακόμα και της αντιπολίτευσης για την ενίσχυση του ψηφιακού κράτους). Ακολουθούν ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Κωστής Χατζηδάκης και στην έβδομη θέση ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στην πρώτη δεκάδα των πιο δημοφιλών υπουργών είναι επίσης ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Κώστας Καραμανλής. Στον αντίποδα, πολύ χαμηλά σε δημοφιλία είναι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος δεν είναι ευρέως γνωστός, αλλά και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις