Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Μάλιστα, όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας On Time η χαρά για το ζευγάρι είναι διπλή, αφού θα αποκτήσουν δίδυμα.

Η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της Όλγας Κεφαλογιάννη έγινε γνωστή το Σάββατο, λίγες μόλις ημέρες μετά το γάμο του ζευγαριού στις Σπέτσες. Πιο συγκεκριμένα η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, αποκάλυψε πως είναι έγκυος και ότι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

“Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει” είπε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις