«Καίει» τον Χρήστο Καλογρίτσα η κατάθεση του Δήμου Βερύκιου για τον Χρήστο Καλογρίτσα στην Προανακριτική επιτροπή. Ο δημοσιογράφος -σύμφωνα με πληροφορίες- καταθέτοντας φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ήταν παρών στο ραντεβού Κοντομηνά – Καλογρίτσα αλλά ο τότε ισχυρός άνδρας του ALPHA τού μετέφερε τη συζήτηση που είχε με τον εργολάβο και μάλιστα με διόλου κολακευτικά λόγια.

Όπως κατέθεσε ο Δήμος Βερύκιος η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του Χρήστου Καλογρίτσα ο οποίος πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Όπως του μετέφερε και κατέθεσε στην προανακριτική «στον Κοντομηνά έκανε εντύπωση ότι ο Καλογρίτσας μιλούσε απαξιωτικά για την τότε κυβέρνηση».

Και στη συνέχεια κατέθεσε ότι του είπε ο Δημήτρης Κοντομηνάς: «Πώς μπορώ να συνεργαστώ με ένα τύπο που δεν έχει μία στην τσέπη και βρίζοντας αυτούς που υποτίθεται ότι τον έστειλαν. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Μαφία».

Ακολουθούν σημεία της κατάθεσης του δημοσιογράφου:

ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Δεν ήμουν στο ραντεβού. Ο Καλογριτσας ο ίδιος πήρε τηλέφωνο τον Κοντομηνά. Ο Κοντομηνάς μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για την διοίκηση του καναλιού. Πάρα μόνον για πολιτικές εκπομπές και το δελτίο ειδήσεων. Έκανε εντύπωση στον Κοντομηνά ότι ο Καλογρίτσας μιλούσε απαξιωτικά για την τότε κυβέρνηση.

ΒΕΡΥΚΙΟΣ Πώς μπορώ να συνεργαστώ με ένα τύπο που δεν έχει μια στην τσέπη και βρίζοντας αυτούς που αυποτιθεται ότι τον έστειλαν. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Μαφία.

ΒΕΡΥΚΙΟΣ. Δεν ξέρω αν ο Κοντομηνάς ενημέρωσε και την κυβέρνηση, αλλά εμένα μου είπε κατά λέξη: Τον Καλογριτσα δεν τον θέλουν ούτε στο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις