Σε ρυθμούς συνεδρίου κινείται το αυτές τις μέρες το ΜέΡΑ25. Το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του κόμματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 4, 5 και 6 Ιουνίου 2021 στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας. Τα μέλη του κόμματος θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πάνω σε 22 κείμενα τα οποία προέκυψαν από τους προσυνεδριακούς διαλόγους και να αναπτύξουν τις θέσεις του ΜέΡΑ25 σε όλα τα πεδία της πολιτικής  βάσης .

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εργασίες του Συνεδρίου παραστούν και πολλά μηνύματα από εμβληματικές προσωπικότητες από το εξωτερικό, καθώς και ειδικά αφιερώματα. Την διαδικασία αναμένεται να ανοίξει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος σκοπεύει να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο παλαιστινιακό, στην ελληνική και ευρωπαϊκή πολιτική κατάσταση, την πορεία του ΜέΡΑ25 και του DiEM25, τη θέση του κόμματος για το ευρώ και για τις πολιτικές συνεργασίες.

MERA25

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 δίνοντας μια κατεύθυνση για περαιτέρω ριζοσπαστικοποίηση και ενεργό συμμετοχή, θα καλέσει σε μαζική ανυπακοή απέναντι στις πολιτικές της εξαθλίωσης που θρέφουν και το αυγό του φιδιού.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής με μια συναυλία με τους Δημήτρη Ζερβουδάκη και Σπύρο Γραμμένο, ενώ αναμένεται να υπάρξει και η δεύτερη φάση του τον Νοέμβριο για ζητήματα ιδεολογίας και μακρόπνοης στρατηγικής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις