Στη Βουλή έφτασε το θέμα της «Εστίας» με την απαίτηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου το οποίο ζητά επιστροφή των χρημάτων που δίνονταν για βενζίνες στον βοσκό των Ιμίων Αντώνη Βεζυρόπουλο, που πέθανε χθες στην Ψέριμο.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, οργισμένος, αφηγήθηκε μία ιστορία «καθημερινής τρέλας» απευθυνόμενος στην Ολομέλεια, με αφορμή την απώλεια του κ. Βεζυρόπουλου:

«Διάβασα σήμερα το πρωτοσέλιδο την εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ” ότι απεβίωσε στα 94 χρόνια του ο βοσκός των Ιμίων. Η Βουλή τού λέει το τελευταίο αντίο. Ακούστε όμως τι άλλο διάβασα. Του εδίδετο ένα επίδομα από τον δήμο της Καλύμνου για τη βενζίνη που έβαζε στη βάρκα του για να πάει απέναντι. Και έρχεται το Ελεγκτικό Συνέδριο και βγάζει απόφαση ως αχρεωστήτως καταβληθέντα και ζητάει από τους κληρονόμους του και από τον Δήμο Καλύμνου να επιστρέψουν τα λεφτά. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Πέτσας θα μας ακούσει και αμέσως θα τακτοποιήσει το θέμα. Για το Ελεγκτικό Συνέδριο, παρότι σέβομαι τους θεσμούς, δεν θέλω να πω τη λέξη που ταιριάζει», ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις