ΚΙΝΑΛ Εκλογές: Την παραίτησή του από το Κίνημα Αλλαγής έκανε γνωστή ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Σπύρος Καρανικόλας.

Στην ανακοίνωσή του, ο Σπύρος Καρανικόλας δηλώνει πως στηρίζει για πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σπύρου Καρανικόλα

«Τα τελευταία πέντε χρόνια τίμησα με μαχητικότητα, αυταπάρνηση και αφοσίωση την εμπιστοσύνη της προέδρου και της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς.

Με δεδομένες όμως τις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής και για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του εκπροσώπου του Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής.

Στις σημερινές ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της παράταξης μας, ενώνω τις δυνάμεις μου στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Η πολύτιμη εμπειρία του, ο εκσυγχρονιστικός του λόγος και κυρίως η ιδεολογική και πολιτική ταύτισή μου με τον Ανδρέα, με οδηγούν, μετά από ώριμη σκέψη, στην απόφαση συμπόρευσης μαζί του.

Σε ότι με αφορά θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε, την επόμενη ημέρα των εκλογών, να ανταποκριθούμε όλοι μαζί, με ενότητα και σεβασμό στις αρχές και τις αξίες αυτής της της ιστορικής παράταξης, καθώς και στις ανάγκες και στις αγωνίες των πολιτών για ένα ισχυρό, μεταρρυθμιστικό, πατριωτικό και σύγχρονο ΠΑ.ΣΟ.Κ, που θα πρωταγωνιστεί και πάλι για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις