Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Φώφη Γεννηματά είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ανακοίνωση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ ότι αποσύρεται από την «κούρσα» για την ηγεσία του κόμματος λόγω επιδείνωσης της υγείας της.

«Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή» έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκης Μητσοτάκης.

«Ευχόμαστε από την καρδιά μας ταχεία ανάρρωση και καλή δύναμη στην κυρία Φώφη Γεννηματά στον αγώνα που δίνει» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της» δήλωσε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς της για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε νωρίτερα η Φώφη Γεννηματά, εξαιτίας της υποτροπής που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις