Για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται στον 10ο όροφο του Ευαγγελισμού η Φώφη Γεννηματά, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο τη Δευτέρα με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνεχίζονται τόσο η φαρμακευτική αγωγή όσο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται καθημερινά. Παράλληλα, συνεχίζεται αδιάκοπα η συμπαράσταση του πολιτικού κόσμου και απλών πολιτών προς το πρόσωπό της.

Τι θα γίνει με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Με την απόσυρση της κ. Γεννηματά από τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος, οι συνδιεκδικητές της ανέστειλαν την προεκλογική τους δραστηριότητα, ωστόσο αποφασίστηκε σε συναινετικό κλίμα να μην υπάρξει καμία αναβολή και η εσωκομματική εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί στις 5 και τις 12 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή λήγει η προθεσμία ανακήρυξης υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, με ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση.

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή στους συνεργάτες της να μην εμπλακούν στην εκλογική διαδικασία. Παρόλα αυτά θα υπάρξει σήμερα και νέα σύσκεψη των στελεχών της προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Στις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι αυτή τη στιγμή, έπεσαν τα ονόματα του Μανώλη Χριστοδουλάκη του γραμματέα, και του Παύλου Χρηστίδη του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, ωστόσο δεν προχώρησαν.

Επίσης ακούστηκε και το όνομα του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα φρόντισε να μην το διαψεύσει, ούτε να το επιβεβαιώσει, λέγοντας το διφορούμενο ότι «αυτή την ώρα προέχει η υγεία της Φώφης».

Αργά χθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι επιχειρεί να συλλέξει υπογραφές για κατάθεση υποψηφιότητας ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις