Ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποίησε την Τετάρτη το βράδυ ομιλία στον Πειραιά, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες και πολυπληθές κοινό, παρουσία του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος προλόγισε τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, εκτιμώντας πως θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της παράταξης.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «αγώνα ανιδιοτέλειας, που αποτελεί συνθήκη ενότητας», ανέφερε πως «το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνεται κόμμα του λαού» και ξεκαθάρισε πως υπό την ηγεσία του «θα μπει τέλος στις προσωπολατρείες… Όλοι θα κριθούν αξιοκρατικά, δεν χωρίζω εγώ την παράταξη, τελείωσαν οι προσωπολατρείες, όλοι θα είμαστε ισότιμοι…».

«Δεν θα ξαναεπιτρέψω σε κανέναν να διχάσει την παράταξη», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ απαντώντας και στην κριτική Παπανδρέου για «συμφωνίες στο παρασκήνιο», είπε: «Δεν διαπραγματεύτηκα με κανέναν στο παρασκήνιο, ό, τι κέρδισα, το κέρδισα με τη μάχη… Δεν έταξα σε κανέναν τίποτα, ένα πράγμα ζήτησα από τους συνυποψηφίους μου που δεν πέρασαν στον β’ γύρο, να καλέσουν τους πολίτες να έρθουν ξανά να ψηφίσουν».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις