Γιώργος Παπανδρέου ζεϊμπέκικο: Σε ταβέρνα με τους συνεργάτες του βρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την ήττα του στο δεύτερο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Ο πρώην πρωθυπουργός χόρεψε τη «Συννεφιασμένη Κυριακή» – το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του πατέρα του – και ανέβασε το βίντεο από τον χορό στο Facebook.

«Στις καλές και τις άσχημες μέρες θα γελάμε, θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε», είναι το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου που συνοδεύει το βίντεο με τον χορό.

Υπενθυμίζεται πως στο 95,37% της ενσωμάτωσης των ψήφων, ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 67,9% (132.706 ψήφοι) και Γιώργος Παπανδρέου 32,1% (62.748 ψήφοι).

«Η ΕΔΕΚΑΠ συγχαίρει τον καινούργιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Γιώργος Παπανδρέου: Η δήλωση μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας. Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία. Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών, των φίλων και των δημοκρατών πολιτών. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος και θα πάμε μπροστά. Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η Παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία και βέβαια, όσους με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια. Και θα μου επιτρέψετε, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές, που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν σε αυτήν τη σύντομη για μας, αλλά απαιτητική εκλογική μάχη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις