Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια στο οποίο «πρωταγωνιστεί» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης έσπευσε να κάνει τις… παρατηρήσεις του για το διαφημιστικό, εστιάζοντας στη μάρκα του αυτοκινήτου που εμφανίζεται στο σποτ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ως προς το συγκεκριμένο σποτ έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Θέλω να δώσω μια συμβουλή στον Τσίπρα, τον φίλο μου: το κάθε σποτ κρίνεται στις λεπτομέρειες. Θέλουν να βγάλουν τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ένας πολίτης από την αύξηση στα καύσιμα. Μα είναι δυνατόν ρε Αλέξη μου να διαλέγεις έναν οδηγό, με ολοκαίνουργια Μερσεντές; Αν έχεις χρήματα να πάρεις Μερσεντές, ας πληρώσεις τη βενζίνη και 1,70, αντέχεις. Δεν είσαι ο φτωχός που δεν μπορείς. Ο έχων την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει Μερσεντές δεν μπορεί να μας λέει ότι έφτασε στο σημείο να μην έχει να φάει. Εγώ χθες είδα το σποτ και είπα να κάνω μια ανακοίνωση. Και επειδή το μυαλό μου καμία φορά δουλεύει, δεν λέω πάντα, αλλά καμιά φορά, είπα στα παιδιά στο γραφείο “ψάξτε να μου πείτε τι γινόταν επί ΣΥΡΙΖΑ στις τιμές στα καύσιμα”».

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης διάβασε μια ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης εκείνης της εποχής.

«Αλέξη καλό μου παιδί κυβέρνησες, και το θυμόμαστε. Όταν φτάνανε οι τιμές ψηλά έβαζες και επιπλέον φόρο. Μπορείς τώρα να μας κάνεις υποδείξεις με Μερσεντές;» συνέχισε ο Υπουργός.

«Εκείνη την εποχή είχαμε και μνημόνιο», επεσήμανε ο Αντώνης Δελλατόλας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να προτρέπει χαριτολογώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να του στέλνουν τα σποτ πριν κυκλοφορήσουν για να τους… διορθώνει τα λάθη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις