Ο Νίκος Ανδρουλάκης τηλεφώνησε στον Ευάγγελο Βενιζέλο για να τον προσκαλέσει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις 22-26 Μαΐου. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν το απόγευμα της Τετάρτης σε καλό κλίμα. Υπήρξε η σκέψη να συναντηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο τελικώς συμφώνησαν να τα πουν από κοντά την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα παραστεί στο συνέδριο.

«Ο κ. Ανδρουλάκης έχει μία ιστορική σχέση μαζί μου. Τον πρότεινα για γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, του πρότεινα να μπει στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών, ήθελα να εκλεγεί ευρωβουλευτής (…). Μετά την εκλογή, όπως είχα την υποχρέωση αλλά και τη διάθεση, του έστειλα τα θερμά μου συγχαρητήρια και την ευχή μου να επικοινωνήσει με την Ιστορία. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα μου απαντήσει, κάποια στιγμή θα θελήσει να ακούσει το πώς σκέφτομαι, αν και φαντάζομαι ότι διαβάζει αυτά που γράφω και ακούει αυτά που λέω», είχε πει στο Mega τον Φεβρουάριο. Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα παραβρεθεί και θα μιλήσει -για πρώτη φορά μετά από χρόνια- και ο Κώστας Σημίτης, ο οποίος έχει διαρκή επαφή με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Μάλιστα, έχει υποβάλει αίτημα να απευθύνει την ομιλία του την Παρασκευή, πρώτη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη επικοινωνία των δύο ανδρών από την εκλογή Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον περασμένο Δεκέμβριο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος είχε αναφερθεί πρόσφατα στην έλλειψη επικοινωνίας με τον κ. Ανδρουλάκη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις