Για «χυδαιότητα» και «παραπληροφόρηση από troll συγκεκριμένης πολιτικής προέλευσης» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών για την κάλυψη της παρουσίας της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ στην εκδήλωση του Boston College, όπου θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω έγγραφο κυκλοφόρησε με αφορμή την επίσκεψη του σε αγώνα του ΝΒΑ και είναι εξόφθαλμα σατιρικό καθώς περιγράφει ως πολιτιστικό σύλλογο τους “Κέλτες της Βοστόνης” (Boston Celtics).

Συγκεκριμένα, λίγο πριν αναχωρήσει για το Νταβός, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε και στο θρυλικό «TD Garden» και τις πρώτες σειρές των εξεδρών για να παρακολουθήσει το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Μαϊάμι Χιτ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις εξέδρες του TD Garden για τον αγώνα Σέλτικς- Μαϊάμι Χιτ στη Βοστώνη

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε στα λεγόμενα «court seats» που βρίσκονται πολύ κοντά στο παρκέ, με τον τηλεοπτικό φακό να τον απαθανατίζει αρκετές φορές.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Νέα Δημοκρατία αναφέρεται στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος με το οποίο ταξίδεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Boston College.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η χυδαιότητα και η παραπληροφόρηση από troll συγκεκριμένης πολιτικής προέλευσης, το περιεχόμενο των οποίων δυστυχώς αναπαράγουν και επώνυμοι, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έφθασαν στο σημείο, στην προσπάθεια να πληγεί ο Πρωθυπουργός, να αλλοιώσουν συνειδητά έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών για την κάλυψη της παρουσίας της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ στην εκδήλωση του Boston College, όπου θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η νόθευση δημοσίου εγγράφου συνιστά βαριά περίπτωση πλαστογραφιας. Για τη σύνταξη και διακίνηση του πλαστογραφημένου εγγράφου τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

ΥΓ. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ που τα στελέχη του, προσπαθούν να κάνουν θέμα ότι ο Πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να μιλήσει στο Boston College τους πληροφορούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκλήθη να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης με την πρωθυπουργική ιδιότητά του, όχι ως ιδιώτης. Πρόσκληση που τιμά και τον ίδιο και την χώρα. Απευθείας από τις ΗΠΑ, στις οποίες ταξίδεψε δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο Πρωθυπουργός πήγε για σειρά συναντήσεων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φορουμ στο Νταβός. Η χυδαιότητα έχει γίνει πλέον ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το πραγματικό έγγραφο ΕΔΩ

Το πλαστό έγγραφο

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις