Κυνικό και επικίνδυνο χαρακτηρίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος τον πρωθυπουργό μετά τα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή σχετικά με τον εκρηκτικό μηχανισμό στο κτίριο όπου στεγάζονται η Real News και ο Real FM.

«Ο κ. Μητσοτάκης να ανακαλέσει άμεσα την αθλιότητα ότι μπήκαν βόμβες στον Real γιατί έκανε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πλέον επικίνδυνος για τη Δημοκρατία», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «έσπευσε σήμερα εκτάκτως στη Βουλή, μια μέρα πριν τη ψήφιση του νομοσχεδίου, όπου τοποθετούνται οι πολιτικοί αρχηγοί, για να εκμεταλλευθεί μια άθλια εγκληματική ενέργεια, όπως ο εμπρησμός του Real και να τον αποδώσει στους πολιτικούς του αντιπάλους».

«Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη διατύπωση από τα χείλη του ότι “μπήκαν βόμβες στα γραφεία ενός σταθμού που χθες κατέκρινε με μεγάλη αυστηρότητα τις δηλώσεις Βερναρδάκη”. Δηλώσεις απαράδεκτες που αποσύρθηκαν αμέσως και ζητήθηκε δημόσια συγγνώμη.

Αυτό δεν είναι μία απλή αθλιότητα. Ο κος Μητσοτάκης είναι πια επικίνδυνος για τη Δημοκρατία. Απαιτούμε άμεσα να ανακαλέσει.

Καταλαβαίνουνε τον πανικό του αλλά όσο ακόμη θα βρίσκεται στη θέση του Πρωθυπουργού της χώρας, οφείλει να διατηρήσει μια στοιχειώδη ευθύνη και σοβαρότητα», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις