Νέα σκληρή επίθεση από το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα σε βάρος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης σχετικά με τις παρακολουθήσεις, λίγες μόνο ώρες πριν ο πρωθυπουργός ανοίξει για πρώτη φορά τα χαρτιά του για την υπόθεση. Ο κ. Τσίπρας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι λειτουργεί «με όρους κοινών εκβιαστών», σημειώνει ότι ο Μητσοτάκης «πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί» και προθέτει ότι ο πρωθυπουργός «καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Ενώ όλοι περιμένουμε την εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, που από ό,τι φαίνεται όπως κάθε κατηγορούμενος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, παρακολουθούμε έκπληκτοι τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ να λειτουργεί με όρους κοινών εκβιαστών.

Οι στοχευμένες «διαρροές» για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά το επίσημο έναυσμα που έδωσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΝΔ, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας. Ότι οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας.

Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις