Η θέση του Γενικού Γραμματέα του Γραφείου του Πρωθυπουργού μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη εξαιτίας του σκανδάλου των υποκλοπών είχε μείνει κενή εδώ και περίπου μια εβδομάδα, αλλά καλύφθηκε την Πέμπτη (11/08) από τον Στέλιο Κουτνατζή έστω και προσωρινά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό ΦΕΚ που εκδόθηκε την Πέμπτη (10/08), ο Ιωάννης-Στέλιος Κουτνατζής ορίζεται στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Γραφείου του Πρωθυπουργού έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2022, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως δικηγόρου Αθηνών και λέκτορα Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) και, μάλιστα, χωρίς καμία πρόσθετη αμοιβή ή αποζημίωση.

Επισημαίνεται ότι σε σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που εκδόθηκε την Παρασκευή (05/08), είχε διευκρινιστεί πως «με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τοποθετείται Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού ο Γιάννης Μπρατάκος. Ο κ. Μπρατάκος παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών».

To ΦΕΚ που αφορά στον Στέλιο Κουτνατζή

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις