Στη Βουλή στρέφεται το ενδιαφέρον για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, καθώς στο τέλος της εβδομάδας κατατίθεται το σχέδιο νόμου για την ΕΥΠ και τα κακόβουλα λογισμικά, ενώ αύριο Δευτέρα 28 Νοεμβρίου συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όπου έχει κληθεί ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, καθώς και οι κύριοι Λαβράνος, Mπίτζιος και Ντίλιαν.

Στο μεταξύ, νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο παρουσιάζει -όπως υποστηρίζει- ακόμη μία λίστα παρακολουθήσεων από το Predator, στην οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα ονόματα του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ και νυν γενικού γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της εισαγγελέως της ΕΥΠ, της Νίκης Κεραμέως, του Γιάννη Οικονόμου και του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγορείται πλέον για την οργάνωση και εκτέλεση μιας πρωτοφανούς συνταγματικής και δημοκρατικής εκτροπής, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα λίστα με θύματα του Predator – Ανάμεσά τους Οικονόμου και Λοβέρδος

Μακραίνει η λίστα με τα ονόματα που έχουν πέσει θύμα του κακόβουλου λογισμικού Predator, με την εφημερίδα Documento να δημοσιεύει κι άλλα πρόσωπα που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση.

Μετά από δημοσιεύματα των προηγούμενων εβδομάδων με ονόματα πολιτικών, δημοσιογράφων κλπ, νέα λίστα με πρόσωπα που έπεσαν θύματα παράνομων παρακολουθήσεων έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ανάμεσα σε αυτά είναι

  • του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου,
  • του βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδου,
  • της υπ. Παιδείας Νίκης Κεραμέως,
  • της εισαγγελέως της ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου,
  • του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ Μιχάκη Καραμαλάκη
  • του Μένιου Φουρθιώτη και συνεργάτιδάς του

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις