Τη γνωστή συνταγή για «επιστροφή σε ένα πολύ κακό παρελθόν» επιστράτευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην προσπάθειά του να απαντήσει στο δίλημμα των επικείμενων εκλογών,  που έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το αν θα παραμείνει η αδικία ή θα επιστρέψει η δικαιοσύνη παντού.

Ο Γιάννης Οικονόμου έκανε λόγο για «παρανοϊκά μυθεύματα», «ψέματα» και «κατασυκοφάντηση του πρωθυπουργού» από την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ επανέλαβε τα περί «αναπόδεικτων ισχυρισμών» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Καταλήγοντας, μάλιστα,  επικαλέστηκε «κατακλυσμιαίες παγκόσμιες κρίσεις», που η κυβέρνηση δήθεν κατάφερε να υπερκεράσει «με τις λιγότερες δυνατές απώλειες», και έθεσε σειρά απλοϊκών διλημμάτων.

Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Δυσοσμία και τοξικότητα στην πολιτική δημιουργούν η αναπαραγωγή αναπόδεικτων ισχυρισμών, τα ψέματα και η κατασυκοφάντηση του Πρωθυπουργού και στελεχών της Κυβέρνησης. Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ένα: με αυτούς που κράτησαν την Πατρίδα όρθια, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, εν μέσω κατακλυσμιαίων παγκόσμιων κρίσεων, ή με αυτούς που μηχανεύονται παρανοϊκά μυθεύματα για να βυθίσουν τη χώρα στην αστάθεια και την υστέρηση; Με αυτούς που αγωνίζονται για την Πατρίδα και τους πολίτες, ή με αυτούς που νοιάζονται για την κομματική τους επιβίωση; Οι προτεραιότητες της κοινωνίας είναι και προτεραιότητες της Κυβέρνησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγωνίζεται στο παρόν για ένα καλύτερο μέλλον. Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα πολύ κακό παρελθόν μάλιστα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις